субота, 10 вересня 2016 р.

                       Вино зі стиглої вишні

Ввечері голову заповнюють дурні думки, наче 
вїдаються у твій череп зміями. Вранці головне не натрапити на телефон і випадково не знайти смску 
типу : « Ти був мааааааайже на висоті».

Джесі сидить за порожнім столом, тримаючи у руці напіврозбитий келих. Ранкова сварка принесла з собою не лише образливі слова, але потріскані від криків склянки.
Він пішов, зачинивши за собою двері. Ключі залишив, мовляв, що більше не повернеться до цієї навіженої.
У цьому безладі хочеться ввімкнути RihannuHard і безперервно підспівувати.
Ще на початку спільного життя Джесі уявити не могла, що вона здатна влаштовувати сцени ревнощів. Здатна до похитувань спільного корабля, здатна недовіряти найближчому і ставити під сумніви усе, що пов’язане з його роботою. Кожного ранку  припускати чи він дійсно з тобою чи встиг зрадити з іншою? Брюнеткою, гарнішою?

« Добре, що не сказавши ні слова- пішов. Не мала ревнощів доти, поки не зрозуміла, що одного ранку він може прокинутись з кращою версією мене. Невже саме такі думки мусять мешкати протягом не одних ночей і ранків у нашому мозку?
Вийняла із шафи свою валізу, витягнула речі, - і Господи дай хоча б трохи сили усе це пережити. Невже його любов я мусила заслужити?
Я намагалась бути поруч з ним, підтримувати і не давати можливості сумніватись в мені ».

Джесі затамувала подих і вмить почула голос, свій внутрішній, який ніколи не чула досі :

«Тобі варто відпустити. Він сам обрав свій шлях. Скажу лише зрада – це просто звичка, так само як закоханість чи страх. І ти не перша і не остання, кого проміняли на іншу. Вона не краща і не гірша, вона просто інша ».




          Say Lou Lou – Fool of Me (feat. Chet Faker)

Немає коментарів: